prosinec Mikuláš 2015
- Disco sušenka, tartar z mléčného telátka, kapary, pyré z pečeného česneku
- Krém z černého kořene, škvarková oplatka
- Vepřový filet sous vide, houbové ragout, pečené šišky se šnytlíkem
- Jedlá hlína, muchomůrky, krém z mechu
MENU PRO DĚTI:
- Začarované prasátko v pekelném kabátě, bramborová polínka pečená na ohni, salát z lopuchů
- Jedlá hlína, muchomůrky, krém z mechu
listopad 2015
- Terinka z kachních jater, jablečné křížaly, olej z černých ořechů
- Pěna z muškátové dýňe, bramborový knedlíček, pesto z divokých bylinek
- Brasírovaný divočák, otevřená raviola, pyré ze zelí, majoránkové pistou
- Pečené švestky, rum, perník, marcipán
říjen 2015
- Skotský losos, dýňový kompot, voňavý kopr
- Cappuccino z lišek, kmínová brioška, olej z borovicového jehličí
- Mléčné telátko - krémový tartar, sous vide filet, sladká brambora, pažitka, chips z líčka
- Kynutá buchtička, čokoláda, ořechy, kokos
září 2015
- Mousse z uzeného labského pstruha, květákový koláček, medový vinaigrette
- Kulajda, 60ti stupňové vajíčko, koprový olej
- Vyzrálé mladé hovězí, salát z pečených rohlíčků, kompot z mladých cibulek, olej ze sušených tomatů
- Terinka z ovoce babího léta, melounové gazpachokotský losos, dýňový kompot, voňavý kopr
srpen 2015
- Mousse z kozího sýru, okurkové želé, listy červené řepy
- Rajčatové consommé, raviola, bazalkový olej
- Mladé hovězí, šťouchaný celer, sladký hrášek s mátou, demi glacée
- Malinový dortík, créme frâiche, pistácie
červenec 2015
- Galantina z černé perličky, nádivka z medvědího česneku, pyré z pečených zelených jablek
- Espuma z mladých brambor, tartar z kořenové zeleniny a hub, majoránkový olej
- Selečí filátko sous vide, pyré z římského hrachu a pečeného celeru, konfitovaná jarní zelenina v másle
- Crém Catalana, kompot z rebarbory, omáčka z marcipánu
Prosinec Silvestr 2014
- Zauzený horský pstruh, čerstvý kopr, zakysaná smetana, brambor
- Hovězí tartar, smetana, bazalka, lanýžový olej, chips z chlebu
- Kulajda čerstvý kopr, křepelčí vejce, bramborové lupínky
- Pečený celer, jablka a ořechy, šunka z přeštíka, hořčice
- Konfitovaný bůček,
rozmarýnové sádlo, pyré z petržele, glazírovaný pórek
- Hruška ve svařeném víně
mousse z cokolady
prosinec Štědrý den 2014
- Ragů z čerstvých hub, koprový olej, vajíčko na hniličku
- Sváteční consommé z českých ryb, bylinkové krutony
- Smažené filátko třeboňského kapříka, variace bramborových salátů
- Jablečná žemlovka v moderním pojetí, rumové perníčky, vánočka, karamelizované jablka
prosinec Mikuláš 2014
listopad 2014
říjen 2014
září 2014
srpen 2014 - Václav Němeček
Mladý talentovaný kuchař pocházející z podkrkonošší, začínal v hotelu Bonáto v Náchodě, pak 3 roky v Irsku, nyní hotel Rajská zahrada v Novém Městě nad Metují.
červenec 2014
- Lehce zauzený siven, pyré z cukrového hrášku, máslo z konfitovaného česneku, mladá zeleninka
- Cappucino z medvědího česneku, brambora vařená v másle, mousse z podmáslí, špeková křížala
- Brasírované hovězí žebro, pyré z muškátové dýně, tymbál ze škubánkového těsta, demi glacée, čerstvý křen
- Karamelizovaná jablka v marcipánu, křupavé těsto, vanilkový sabayone, med z lučního kvítí